Waarom Brood zoals Vroeger?

Smaak, geur, malsheid en kwaliteit

Echt gezond brood

Glutenarm

brood zoals vroeger, batard krenten/rozijnen, het lekkerste brood net zoals vroeger

Op elk moment vers brood op de plank

Brood zoals Vroeger

Brood zoals Vroeger onderscheidt zich door een unieke bereiding waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen. Het resultaat is brood dat smaakt zoals het bedoeld is.

Wat nog meer?

Het brood is gebakken met 100% natuurlijke ingrediënten, bevat geen E-nummers en is bereid met desem. Door het lange bereidingsproces zijn tevens de tarwegluten beter verteerbaar voor mensen met een gluten intolerantie. Dit komt doordat 70% van de tarwegluten worden afgebroken door het lange proces.

Brood zoals Vroeger krijgt de tijd

Lekker brood maken kost tijd en vraagt veel vakmanschap. De ervaren bakkers van Brood zoals Vroeger nemen deze tijd. Na het mengen van de ingrediënten en het kneden van het deeg krijgt het desem in het brood ruim 30 uur de tijd om zich te ontwikkelen. Dit zorgt voor een heerlijke, luchtige deegstructuur en een ongekende smaaksensatie. Hierna wordt het brood gebakken op een steenovenvloer, dit zorgt voor een flinterdunne, knapperige korst en het brood blijft langer mals.

Echt vakmanschap zoals vroeger!

Onze producten zijn met liefde en passie, veelal met de hand, bereid. En dat proef je.
Smaak komt weer tot leven.